Netizan Kant0ikan Kedai Tayar Milik Svspek. Sekali Wanita Komen Dedah Sesuatu Yg Mengeejutkan

e-SSM Portal

Susulan seorang pemandu pacuan empat roda mengamvk dan merempvh orang awam serta gerai di kawasan tapak peniaga di Bukit Sentosa, dekat Hulu Selangor, ramai cuba mengorek maklumat tentang lelaki terbabit.

Berdasarkan maklumat pihak berkuasa, saspek yang berusia 32 tahun itu bekerja sebagai seorang pemborong tayar.

Selain itu, semakan rekod jnayah juag mendapati saspek tidak mempunyai sebarang rekod lampau.

Menerusi satu perkongsian yang ditulis di Facebook, terdapat seorang individu mendedahkan maklumat tentang kedai tayar milik saspek.

Individu terbabit memuatnaik video kjadian yang kemudian disertakan sekali gambar kedai, dipercayai ada kaitan dengan saspek.

Bagaimanapun, dalam ruangan komen di bawah gambar kedai itu, seorang wanita tampil menjelaskan bahawa kedai itu sebenarnya bukan milik saspek.

Menurutnya, kedai itu sudah tukar pemilik dan meminta orang ramai agar tidak memboikot kedai tersebut.

” Selamat pagi dan Selamat Hari Raya kawan-kawan kat sini. Ingin betulkan salah paham kat sini ya. Kedai tayar sini sudah tukar owner.

” Salah tetap salah kat org yang main langgar tu tapi haraplah jgn salah owner, kesian kalau pasal ni kedai tayar baru ni kena boycott. Sekian terima kasih, stay safe semua ya” tulis Piannew Law

Bukan kedai milik svspek

Sementara itu seorang individu di Facebook turut berkongsi perkara sama. Menurutnya, beliau sudah menghubungi sendiri kedai terbabit untuk mendapatkan kepastian.

Katanya kedai tayar tersebut sudah ditukar kepada pemilik baru dan tiada kaitan lagi dengan svspek

” Lee Soon Tyre Trading kedai milik Cina yang buat kac4u tadi kat bazar. Sekarang kedai ni dah tukar nama Toyo Tyre dan tukar owner.

” Dia bukan owner Toyo Tyre, harap jangan ada yang lnggar. Aku dah call direct tadi tanya incharge kedai Toyo Tyre.

” Cina yang buat kac4u tadi tu takde kena mengena dengan kedai Toyo Tyre ni. Harap maklum” tulis individu terbabit.

Terdahulu dalam kjadian pada jam 6.35 petang itu, lima individu termasuk seorang wanita turut dilap0rkan cdera akibat dirempvh kereta saspek

Hasil siasatan awal mendapati saspek dipercayai dalam keadaan m4buk semasa kjadian dan telah meInggar gerai serta pengunjung yang berada ditempat kjadian.

Pemandu kena r3man 5 hari

PEMANDU kenderaan pacuan empat roda Toyota Hilux yang melanggar lima orang awam dan gerai bazar Ramadan di Bukit Sentosa, Hulu Selangor, semalam, dir3man lima hari.

Ketua p0lis Daerah Hulu Selangor Superintendan Arshad Kamaruddin berkata, tempoh reman itu bermula hari ini hingga 27 Mei nanti.

“Permohonan suspek dibuat di Mahkamah Shah Alam, hari ini. Pihak mahkamah membenarkan svspek berusia 32 tahun itu dir3man selama lima hari ini hingga 27 Mei nanti.

“Kes disiasat mengikut Seksyen 307 Kanun Ke3ksaan, Seksyen 90 Akta p0lis 1967 dan Seksyen 42(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987,” katanya ketika dihubungi di Kuala Lumpur, hari ini.

Arshad sebelum ini dipetik berkata, tindakan suspek memandu secara melulu akibat tidak berpuas hati dengan tindakan seorang lelaki mengetuk cermin sisi keretanya ketika dia membunyikan hon untuk melepasi jalan sesak berhampiran Jalan Besar Bukit Sentosa.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : http://trendingsangat.pw/ via OMM

Be the first to comment on "Netizan Kant0ikan Kedai Tayar Milik Svspek. Sekali Wanita Komen Dedah Sesuatu Yg Mengeejutkan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*