“Hun Haqeem Terlibat Kema4Iang4n M0tosikal,” Ced3ra Ter0k Di Tvmit

PELAKON Hun Haqeem mengalami keced3raan teruk di bahagian kedua-dua tumit apabila terj4tuh dari motosikal pada awal pagi, Ahad di sekitar Kuala Lumpur.

Menurut ibu kepada Hun Haqeem iaitu Suraya, memberitahu anaknya kini dirawat di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM).

Selain tumit kaki, pelakon yang popular menerusi drama Kampung People itu juga mengalami keced3raan ligamen dan perlu menjalani pembed4han pada petang atau malam Ahad.

Hun turut berkongsi keadaannya di Instastory.

“Hun Haqeem jatuh motosikal sekitar pukul 12 lebih tengah malam tadi. Sekarang dia masih di HUKM. Dia mengalami keced3raan yang teruk di bahagian tumit.

“Disy4ki mengalami keced3raan ligamen dan perlu menjalani pembedahan pada hari ini. Kemungkinan akan dibed4h sekitar petang atau malam,” katanya.

Pihak pengurusan Hun iaitu syarikat Metrowealth ketika dihubungi mStar turut mengesahkan perkara itu dan memberitahu aktor tersebut masih menunggu giliran untuk dibed4h.

 

“Disy4ki mengalami kecederaan ligamen dan perlu menjalani pembed4han pada hari ini. “

SURAYA

IBU KEPADA HUN HAQEEM

 

Hun Haqeem turut memuat naik beberapa foto kecederaan yang dialaminya di Instastory miliknya pada Ahad.

Dalam pada itu, Suraya memberitahu kaki anaknya tidak boleh bergerak dalam masa empat hingga enam minggu sekiranya disahkan mengalami masalah ligamen.

Suraya juga memohon agar semua peminat mendoakan segala urusan dipermudahkan dan Hun Haqeem diberikan kesembuhan dengan cepat.

Hun mengalami kecederaan ligamen dan perlu jalani pembedahan.

“Ketika pembedahan nanti, kalau sah ligamen Haqeem terced3ra, kaki dia tidak boleh bergerak dalam tempoh empat hingga enam minggu.

“Buat masa sekarang, Haqeem masih dirawat dalam bilik wad dan berharap kita sama-sama mendoakan agar segalanya dipermudahkan serta diberikan kesembuhan,” ujarnya.

Hun Haqeem kini sedang menjalani penggambaran drama Seindah Tujuh Warna Pelangi untuk slot Akasia di TV3.

Sumber : mStar

 

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber : Rose Merah

 

Be the first to comment on "“Hun Haqeem Terlibat Kema4Iang4n M0tosikal,” Ced3ra Ter0k Di Tvmit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*