Achey ditudvh somb0ng dan tingg1kan suara pada peminat – “Kau kenapa dik, ada benda yang dah lama simpan dengan aku?”

PELAWAK dan penyanyi Achey ber4ng dengan tindakan seorang individu yang mendakwa seolah-olah dia sudah lupa diri terutama selepas bergelar selebriti popular.

Individu yang menggunakan nama @mustaqim04_ turut mendakwa Achey bertindak meninggikan suara terhadap peminatnya dalam sebuah program konvoi motosikal awal bulan lalu.

“Sejak-sejak dah famous ni dah somb0ng sekarang. Dekat event tu aku perhati je kau buat dekat peminat kau.

Seorang lelaki meningg4lkan komen buruk pada salah satu posting yang dimuat naik Achey di laman Instagram.

“Lepas tu nak tinggi-tinggikan suara. Ingat, Allah nak menguji kita bila kita di atas,” tulisnya.

Lelaki tersebut meningg4lkan komen negatif itu menerusi salah sebuah posting yang dimuat naik Achey pada Khamis.

Menerusi posting berkenaan, Achey berkongsi mengenai keceder4an pada bahagian kaki sewaktu bermain sukan motor lasak (motorcross) baru-baru ini.

Achey yang menafikan tuduhan itu kemudiannya membalas semula komen yang ditinggalkan lelaki berkenaan.

 

Kau pun aku tak kenal, nak temb4k-temb4k orang ni, kau ingat tuhan ke tidak ni?

ACHEY

Pelawak

Menurut Achey atau nama sebenarnya Mohd Nasir Hamzah, 33, dia tidak pernah mengabaikan peminatnya malah turut meluangkan masa untuk bergambar sehingga tamat program itu.

“Kau kenapa dik? Tak pernah lagi masalah tiba-tiba kau muncul entah mana punya tr4gedi.

“Dekat event tu hampir habis majlis aku bergambar dengan fans tahu tak?

“Dah tu, ayat kau perhati je aku tu dah kenapa? Ada benda yang kau dah simpan lama dengan aku ke ni? Kau pun aku tak kenal, nak temb4ak-temb4k orang ni, kau ingat tuhan ke tidak ni?” soalnya.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber :Mstar

Be the first to comment on "Achey ditudvh somb0ng dan tingg1kan suara pada peminat – “Kau kenapa dik, ada benda yang dah lama simpan dengan aku?”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*