“Ib Aku Rindu Ah.. Zaman2 Naik Motor 3 Roda”- Video Shuib & Mamat Bergurau, Ramai Rindu!

e-SSM Portal

Shuib Sepahtu menerusi Instagram membuatkan ramai meluahkan rasa rindu apabila pelawak ini memuat naik satu rakaman video.

Kelihatan, dia bersama Mamat Sepah sedang bergurau dan menerusi kapsyen dia mengatakan sudah lama tidak berjumpa dengan rakannya itu.

Video Shuib bersama Mamat Sepah buat ramai rindu

Meraih lebih 80 ribu tanda suka daripada netizen, ramai juga turut terhibur dengan gelagat dua pelawak terkenal ini sehingga ada yang ingin melihat gabungan mereka lagi.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ade budak2 spark kat sini??? Presiden Spark Malaysia @zulhuzaimy_m ade nak komen ape2? Dah lama tak jumpa @mamatsepah ,, kurang hajar nya masih sama hahahahhaa !!! Jumpa lagi nanti mat,,bawak 2 stroke kau tu,kita try tengok!!! #cubprix2019 #pontianjohor @ysukushuib @sparkmalaysianclub #yssproject #shuibchannel

Siaran dikongsi oleh Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu) pada

Rindu korang bertiga…

Malah ada netizen meluahkan rasa rindu dengan lakonan mereka bertiga sebelum ini yang sangat popular dengan motor tiga roda dalam rancangan Bujang Sepah Lalalitamplom.

Mamat kaki langgor… rindu Sepah wei

Lame kan tak tengok…

Meskipun sudah lama tidak melihat kumpulan ini bersama, namun netizen menganggap kumpulan

Sepah tetap legend.

Bila korang bertiga nak bergabung…

Sumber : Shuib Sepahtu via HCL

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Be the first to comment on "“Ib Aku Rindu Ah.. Zaman2 Naik Motor 3 Roda”- Video Shuib & Mamat Bergurau, Ramai Rindu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*