[VIDEO] “Macam Nak Hempok Je..”- Tarian ‘KetuumKetuumRamadan’, Azhan Rani Buat Ramai Berdekah!

Jika anda mengikuti perkembangan pelakon terkenal, Azhan Rani atau sangat dikenali dengan watak Ustaz Hamadi, pasti ada saja yang boleh buat anda terhibur.

 

Malah, tarian yang diberi nama sebagai ‘KetumKetumRamadan’ membuatkan Azhan sekali lagi menjadi tumpuan ramai peminat.

Namun disebalik tarian yang dikongsi, Azhan juga memberi pesanan sempena bulan Ramadan yang mana dia meminta agar netizen tidak stress dan menyambut bulan ini dengan semangat dan ceria.

Siapa yang dah lembik tu kuatkan semangat..

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dah.. baru 1st puasa tak payah nak stress2 sangat .. tak payah nak low energy sangat… sambut bulan mulia ni dengan semangat dan ceria.. #positifselalu #setulusikhlas jom sama2 perbaiki diri.. siapa yang dah lembik tu kuatkan semangat.. bangun follow step ni .. tarian ni dinamakan #ketumketumramadan .. sikit lagi.. tahniah buat semua untuk ramadan hari ini.. semoga terus menjalani hari2 ramadan terindah tahun ini 🙏 Posted @withrepost • @haniecenderawasih #dibaliktabir..Ok ni tarian lagu raya baru taun ni by @azhan_rani Pakej suffle,rap,zapin,sabah bahhhh 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 #akutakraya #Tv3 #santaishoting #teamproduction Director by @nazir_37 #Wardrobe @_artismalaysiaofficial_ #bts #justsharing #justshare #viral #viralvideo @kini.viral #menyanyi @_inaijari_ @rotikaya @officialhlive @ohsem.video @kakikipasartis #dibaliktabir #mediahiburan #candid #followers #instapic #productionteam #viralvideo #artismalaysia #regran #lawak #santaishoting #crewlife #instagram #repost #candid #video #motifviral

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

Sape tengok lebih dari sekali..

Netizen menerusi ruangan komen tidak ketinggalan memberi respon mengenai tarian Azhan selain netizen turut berseloroh dengan pelakon disukai ramai ini.

Hahaha pandai abang Azhan berjoget

Kalau letih balik kerja tu haa boleh lah try..

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber: Azhan Rani via HCL

 

Be the first to comment on "[VIDEO] “Macam Nak Hempok Je..”- Tarian ‘KetuumKetuumRamadan’, Azhan Rani Buat Ramai Berdekah!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*