”Dia Tengah Pujuk Daddy Dia Nak Makan Ais Kecik Je” Yana Samsudin Dipuji Keluarga Bahagia Dan Punyai Suami Mithali

Norliana binti Samsudin atau lebih dikenali sebagai Yana Samsudin, ialah seorang pelakon, pengarah, penulis skrip, penyanyi dan model wanita Malaysia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Takpa lah ni insta saya!! Biar muka depa!!! Hahahaa… 😝 @fadzilzahari @aisymateen

A post shared by Yana Samsudin (@yanasamsudin) on

Secara umunya,anak pelakon Yana sememangnya agak nakal,tetapi sangat bijak akalnya seperti ibu beliau.Yana yang sering melayan karenah Aisy Mateen sering mendapat perhatian dan pujian dari orang ramai

Yana juga yang sering berkongsi foto dan video mengenai Aisy Mateen sering menjadi tumpuan buat para netizen,kerana sifat anak beliau yang cukup pintar sering membuatkan para netizen teruja melihat gelagat Aisy Mateen

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fresh water…. . . Mateen setakat ni menunjukan minat yang tinggi terhadap alam semulajadi.. haiwan, air , gunung awan … nampak air je dari jauh dah jerit Water!!!! Air!!! Fishhhh!!! Tapi bila suruh berendam sorang sorang dia takut.. hahaha . Kalau swimming pool baru baru ni dia berani sikit mungkin sebab air tu jernih. Adalah dia berangan nak terapung kat pool dalam.. . . Satu je nak pesan budak budak ni sebenarnya jangan kenalkan dia dengan perkataan “takut” . Kadang kadang mak ayah tak nak sebut langsung depan anak sanggup eja, tapi orang sekeliling kita suka sebut perkataan takut, suka takut kan budak, takut hantu lah, takut lemas lah, takut itu takut ini apa sahaja perkataan negatif lah. Lama lama budak budak jadi takut tapi tak tahu takut apebendaaaa… hadoiiii. . . So berbalik dengan mateen, nak biasakan diri dia kena lah warm up dulu.. basah kan muka dia dulu, bagi dia pegang air dan celup sikit lepas tu lama lama dia ok. Dia pun dah mula tengok orang terjun terjun lama lama dia pun seronok lupa dah perasaan takut huhuhu. Tapi perasaan takut tu masih ada… hahaha normal lah… . . Ni namanya takut takut mau… . . Siapa yang kat sini sama dengan saya , tak nak sebut perkataan takut tu depan anak? Sanggup eja? Apa pendapat korang pulak? #mateendanmommy #tipsbolehgunapakai

A post shared by Yana Samsudin (@yanasamsudin) on

Terbaru,Yana telah berkongsi satu video yang cukup menarik buat para-para peminat beliau.Gelagat Aisy Mateen yang mencuba memujuk Papanya untuk memakan ais batu yang kecil

Apa yang turut menjadi tumpuan juga,Suami beliau yang sedang menyuap Aisy Mateen makan.Sangat manis apabila suami beliau turut menyuap Yana sambil menyuap anak beliau.Video yang berudasi beberapa minit tersebut telah mendapat perhatian dan pujian dari orang ramai

VIDEO:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bertuahnya anak comel dan mak yang join contest When I Grow Up ni… hihi, izinkan Yana join ? . . untung2 leh menang kan, hadiah keseluruhan berjumlah RM30,000 tau, baiknya hati @parksonmalaysia ni 🥰 hihi… . . Kalau anak korang umur 0-36 months, just pergi ke Parkson Baby Fair and spend RM 80 & above, share apa yang kita nak anak kita jadi bila besar nanti… korang nak anak korang jadi pilot, ambil gambar anak berbaju pilot, kalau doktor pakai la baju doktor… yana nak @aisymateen jadi Menteri Belia dan Sukan tu yang pakai jersi nih.. huhu kalau mateen minat nak main bola, yana nak dia masuk Team JDT laaa.. lalalalaaaa shhh jangan bagitau daddy dia! 😛 . . #ParksonMalaysia #ParksonBabyFair #BangsaJohor mesti daddy dia merah mata.. #MohonJanganKecam #SemuaMakNakAnakJadiYangTerbaik kan????? 😘 . .Sebarkan kat group mak mak kaki contest anak anak comel mereka!!!! . . #MateenDanBolaSepak #MateenDanMommy

A post shared by Yana Samsudin (@yanasamsudin) on

KOMEN NETIZEN:

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber: Instagram Yana Samsudin via Viral Kami

 

Be the first to comment on "”Dia Tengah Pujuk Daddy Dia Nak Makan Ais Kecik Je” Yana Samsudin Dipuji Keluarga Bahagia Dan Punyai Suami Mithali"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*