“Uish Mata Dia…Boleh Jatuh Cinta !” – Tolak Tawaran Agensi Model Di London, Raut Wajah Lelaki Bangladesh Ini Dapat Pujian Ramai

Lebih kurang dua minggu yang lalu, telah tular di laman sosial twitter menunjukkan seorang lelaki bangladesh bernama Irfan Malik yang mempunyai raut dan bentuk wajah seperti seorang model. Tambahan pula matanya seperti dipakaikan lens tetapi sebenarnya itu adalah mata asalnya. Gambar tersebut diambil oleh seorang jurugambar yang dikenali Abedenmung (@tkdnxv). 

 

Posting tersebut menjadi tular dan turut mendapat liputan oleh media dari dalam dan juga luar negara. AbedenMung atau nama sebenarnya Hishammuddin Hashim juga mengatakan bahawa Irfan Malik ini tersangatlah malu sehingga tidak tahu mana tempat untuk dilihat. 

Terbaru, dia sekali lagi telah bertemu dengan Irfan Malik.

Selain itu, menurut seorang netizen, Irfan Malik turut dilamar oleh satu agensi modelling di London namun dia telah menolak tawaran tersebut dengan sebab tersendiri. 

Komen netizen;

Resting face but perfect gila…

Memang muka model siot…

Tak boleh move on tengok mata dia…

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Soya Lemon

Sumber: Twitter @abedenmung

Be the first to comment on "“Uish Mata Dia…Boleh Jatuh Cinta !” – Tolak Tawaran Agensi Model Di London, Raut Wajah Lelaki Bangladesh Ini Dapat Pujian Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*