“Habis Movie Je Lampu Buka Rupa-Rupanya The Whole Cinema My Husband …” – Eina Azman Terima Kejutan Sempena Hari Lahir Dari Suami

Pelakon Datin Eina Azman telah menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-24 semalam.

Perkara itu dikongsi Eina menerusi beberapa keping foto yang dikongsi di akaun Instagram (IG)nya.

Eina telah menerima kejutan di sebuah pawagam yang disewa khas oleh suaminya, Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Abdullah.

“My happiness. Thanks sayang because buat surprise yang betul-betul menjadi.

“I balik from gym dengan peluh-peluh like crazy you paksa I pergi gsc nak tengok “Marvel” even I kurang minat movie macam tu.

“Isteri yang baik kena lah dengar kata kan, so ikut dalam rasa penat.

“I penat so I end up tidur dalam movie tu, and marvel tu yang tengok I tidur.

“Habis movie je lampu buka rupa-rupanya the whole cinema my husband dah booking and all my beloved friend and family ada..And me so happy!

“Even though I smell like +*^%* thanks a lot sayang sbb always cuba happy kan I.

“I love you and the kids so much @datopadukakaiser @aubreykarl,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata peminat Eina menulis ucapan hari jadi dan mendoakan kesejahteraan buatnya.

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 31 Ogos 2014.

Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan sepasang kembar comel, Arianna Aubrey dan Karl Kareef yang kini berusia tiga tahun.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My happiness💞 thanks sayang because buat surprise yang betul2 menjadi 😄 I balik from gym dengan peluh2 like crazy u paksa I pergi gsc nk tgk “Marvel” even I kureng minat movie mcm tu 😅 isteri yang baik kena lah dengar kata kan, so ikut dalam rasa penat🤪 i penat so I end up tidur dalam movie tu, n marvel tu yang tgk I tidur 😬🙈 Habis movie je lampu buka rupa2 nya the whole cinema my husband da booking n all my beloved friend n family ada… m so happy ! 😄😄 Even though I smelly like +*^%* 😩😅🙈 thanks a lot sayang sbb always cuba happy kan I 😍 I love you n the kids so much @datopadukakaiser @aubreykarl ❤️❤️❤️ #einaazmanturns24th

A post shared by Eina Azman (@eina_azman) on

Sumber: Gempak

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*